Er du interesseret i at kontakte mig for mere info, vende en tanke, dele din historie eller andet spændende, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, eller sende mig en email på hello@michaelpeitersen.com


ru logo 1-01a.png

v. Michael Peitersen

Navn *
Navn

Er du nysgerrig på hvad jeg ellers laver?

Det handler om at skabe værdi

- i verden, for dine kunder og for dig

Velkommen til Intuitiv Business Coaching

Mit navn er Michael Peitersen, og jeg arbejder med at du skaber endnu større bevidsthed omkring dig selv og din forretning, for ikke blot at tiltrække flere kunder, men de rigtige.

At skabe større bevidsthed for dig, betyder at du mindsker afstanden mellem dit hoved og dit hjerte. At du skaber større tillid til din egen intuition og bliver helt skarp på hvad det egentlig er du gerne vil og skal arbejde med, hvilken værdi du skal skabe for dine kunder og dig selv.

Med et enkelt ord kan jeg kaldet det for "flow". Ovenstående beskriver mest af alt et flow hos dig, hvilket er super vigtigt når vi samtidig taler din forretning, for du er din forretning. Din forretning har det præcis lige så godt som du selv har det, er lige så bevidst som du selv er og skaber præcis den værdi du selv ønsker. Når der er flow hos dig er der flow i din forretning.

Læs mere på min hjemmeside: Intuitiv Business Coaching